ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
 
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Αν σας συναρπάζουν τα θαλάσσια σπορ, μπορείτε να τα χαρείτε και να τα απολαύσετε στις οργανωμένες παραλίες της Πιερίας, όπου υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την εξυπηρέτησή σας.

Σας προτείνουμε την κολύμβηση, το αλεξίπτωτο της θάλασσας, το wind-surfing, το θαλάσσιο σκι, το jet ski, το θαλάσσιο ποδήλατο, το κανό, την ιστιοπλοΐα αλλά και πανέμορφες καταδύσεις στο βυθό, με τη βοήθεια έμπειρων δυτών.

Οι περισσότερες παραλίες είναι ομαλές και προσιτές σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα παιδιά. Έχουν πλούσια άμμο και προσφέρονται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και παιχνίδια στην θάλασσα και στην άμμο.

Για να ζήσετε από κοντά τις εμπειρίες που προσφέρουν τα παραπάνω αθλήματα, απευθυνθείτε στους αθλητικούς συλλόγους, στους εξειδικευμένους φορείς, καθώς και στα τουριστικά γραφεία που τα διοργανώνουν.
::
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
ΑΘΛΗΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ