ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
 
::
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο επισκέπτης της Πιερίας με αφετηρία οποιαδήποτε περιοχή της έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μεγάλη ποικιλία εκδρομών, για να επισκεφτεί τους σημαντικότερους τουριστικούς και πολιτιστικούς προορισμούς στην Ελλάδα:

- Με τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση των τοπικών τουριστικών γραφείων μπορεί να πραγματοποιήσει εκδρομές προς την Κεντρική Ελλάδα, στα Μετέωρα περνώντας από την κοιλάδα των Τεμπών, στον Βόλο και στο Πήλιο και με πλοία στο νησί της Σκιάθου.

- Στη Νότια Ελλάδα μπορεί να επισκεφτεί την Αθήνα, τους Δελφούς και την Κόρινθο. Τέλος, στη Βόρεια Ελλάδα μπορεί να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, την Waterland και το Όρος Άθως με πλοίο. Ο επισκέπτης επίσης μπορεί να πραγματοποιήσει εκδρομές με δική του πρωτοβουλία, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, τα τοπικά ταξί και οχήματα ιδιωτικής χρήσης, για να επισκεφτεί όλους τους προορισμούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς επίσης τους αρχαιολογικούς χώρους των γειτονικών Νομών (Βεργίνα, Πέλλα κ.α.).


Πληροφορίες για τους προορισμούς που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να βρείτε στα τοπικά τουριστικά γραφεία και στα κατά τόπους αρμόδια γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ).
ΜΕΤΕΩΡΑ
ΑΘΛΗΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ