ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
 
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εκτός από τα αθλήματα που παρουσιάζονται στις αμέσως προηγούμενες υποενότητες, ο επισκέπτης του Νομού μπορεί επίσης να εξασκήσει μία μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων σε δημόσια ή ιδιωτικά αθλητικά κέντρα καθώς και στις εγκαταστάσεις των οργανωμένων τουριστικών μονάδων.

Τέτοιες δραστηριότητες είναι το ποδόσφαιρο (σε κανονικό γήπεδο, 5Χ5, beach soccer), το basket, το volley, το beach volley, το tennis, η κολύμβηση και το water polo. Ο επισκέπτης μπορεί να ψυχαγωγηθεί κάνοντας ποδηλασία, motto cross, καρτ, αεραθλητικές και ναυταθλητικές δραστηριότητες ή παίζοντας σκάκι, ping-pong, μπιλιάρδο, mini-golf, paintball κ.α.
Σε συγκεκριμένη περίοδο που επιτρέπονται και σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζονται από τις αρμόδιες Αρχές για την προστασία της πανίδας του Νομού, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να ασχοληθεί με το κυνήγι και το ψάρεμα.

Άλλα αθλήματα που καλλιεργούνται μόνο σε οργανωμένους συλλόγους είναι ο στίβος, το handball, η ενόργανη γυμναστική, η σκοποβολή, η τοξοβολία, η πάλη, η άρση βαρών, το καράτε, το τζούντο και το Tae Kwon Do. Για να ζήσετε από κοντά τις εμπειρίες που προσφέρουν τα παραπάνω αθλήματα απευθυνθείτε στους αθλητικούς συλλόγους, στους εξειδικευμένους φορείς καθώς και στα τουριστικές μονάδες που τα διοργανώνουν.
::
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
...................................................................
Πατήστε στις Φωτογραφίες
ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΑΘΛΗΣΗ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ