ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ


Στο φυσικό όρμο της Μεθώνης και της Νέας Αγαθούπολης θα συναντήσετε την ομώνυμη όμορφη, αμμώδη ακτή, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης. Η περιοχή με τη φυσική ομορφιά και τη γραφικότητα της σας υπόσχεται ήρεμες διακοπές, χαλάρωση και ξεγνοιασιά.

Βρίσκεται δίπλα στο Δέλτα του Αλιάκμονα που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Υδροβιότοπους της Ευρώπης. Στη Νέα Αγαθούπολη βρίσκεται το θεματικό περίπτερο του υδροβιότοπου, από το οποίο οργανώνονται επισκέψεις στο έλος της Αγαθούπολης, στο υπόλοιπο τμήμα του Δέλτα, αλλά και στην Αλυκή Κίτρους.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια και ένα οργανωμένο Camping που θα σας φιλοξενήσουν και θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.
Γραφικές ψαροταβέρνες θα σας ενθουσιάσουν με τις άπειρες γευστικές απολαύσεις. Τσιπούρες, λαβράκια, χταπόδια και όστρακα σε μια πανδαισία γεύσεων και απολαύσεων σας περιμένουν να τα γευτείτε.

Απέχει 26 χιλ. από την Κατερίνη, πρωτεύουσα του Νομού και η πρόσβαση γίνεται μέσω του Εθνικού Αυτοκινητόδρομου Ε75 (Κόμβος Νέας Αγαθούπολης), της Παλιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (Κόμβος Μεθώνης) και της παραλιακής επαρχιακής οδού Ολυμπιακής Ακτής - Νέας Αγαθούπολης.
::
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
...................................................................
Πατήστε στις Φωτογραφίες
ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ ΜΕΘΩΝΗ - ΝΕΑ ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΗ
ΑΚΤΕΣ