ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ

Κοσμοπολίτικη ακτή, απλώνεται σε έκταση πολλών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα, βραβεύεται επί σειρά ετών με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης. Πλατιά και αμμώδης, κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από πάρα πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.


Από εδώ μπορείτε να ατενίσετε τον επιβλητικό Όλυμπο και τα Πιέρια, το βουνό των Πιερίδων Μουσών, καθώς και να επισκεφτείτε όλα τα αξιοθέατα της ενδοχώρας του Νομού. Διαθέτει λιμάνι για να αγκυροβολήσετε τα μικρά σας σκάφη.

Ο μεγάλος αριθμός των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και ενοικιαζομένων δωματίων όλων των κατηγοριών, τα πολλά εστιατόρια και οι ταβέρνες με την ελληνική και διεθνή κουζίνα, η πλούσια αγορά, τα θαλάσσια σπορ, οι σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης αποτελούν εγγύηση για τις αξέχαστες διακοπές σας.

Απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και η πρόσβαση των επισκεπτών είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης ή Κορινού), την παραλιακή επαρχιακή οδό Ολυμπιακής Ακτής - Νέας Αγαθούπολης και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).
::
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
...................................................................
Πατήστε στις Φωτογραφίες
ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΚΤΕΣ