ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
..........................................................................................................................................................................................................................................
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ

Πλατιά αμμώδης ακτή μήκους πολλών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα, βραβεύεται επί σειρά ετών από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» και αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών.

Μοναδικά ιστορικά μνημεία της περιοχής είναι οι δύο μεγάλοι Μακεδονικοί τάφοι που έχουν ανακαλυφθεί τα τελευταία χρόνια και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου.

Κατά μήκος της ακτής, υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ένα κάμπινγκ, καθώς και πολλές ψαροταβέρνες, αναψυκτήρια, ντίσκο, κλαμπ και άλλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Απέχει μόλις 11 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και η πρόσβαση των επισκεπτών είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κορινού), την Παλαιά Εθνική οδό Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (κόμβος Κορινού), την παραλιακή επαρχιακή οδό Ολυμπιακής Ακτής - Νέας Αγαθούπολης και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κορινού).
::
Γενικός Τουριστικός Οδηγός του Νομού Πιερίας
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH DEUTCH Χάρτης Πλοήγησης
Design by Minimal
Συντελεστές Έργου
Copyright © 2007 Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. - All rights reserved.
...................................................................
Πατήστε στις Φωτογραφίες
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΑΚΤΕΣ